babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Már létezik "császáros bugyi" is?! (X)

2019-12-02

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A szülés utáni haspántok között válogatva gyakran merül fel kérdésként a kismamák körében, hogy az adott haspánt jó lesz-e császárszülés után is?!

Nos, a szülés utáni haspántok használatánál igazából nincs különbség, hogy milyen módon szültél. Ami talán mérvadó lehet, hogy a haspánt ne legyen túl széles, tehát ne nyomja a vágásodat (császármetszés esetén), de mivel a haspántok szélességét már évek óta csökkentettük, így a saját márkánk, a BeautyMommy haspántok közül bármelyik típust választhatod.

 

A császáros anyukák közül sokan választják a hasleszorító bugyikat. De ezekből sem létezett ezidáig :) speciális bugyi császármetszés esetére. Most viszont Németországban rátaláltunk egy szülésznőre, aki továbbgondolta a hasleszorító bugyikat és kiegészítette egy nagyon fontos funkcióval, és már Európa szerte forgalmazzák a Kaiserschlüpfer-t, azaz a “császáros” bugyit! 

 

Ez a hasleszorító bugyi kifejezetten CSÁSZÁRMETSZÉS UTÁN AJÁNLOTT, mely egyrészt megtámasztja a szülés utáni hasat, segíti annak regenerálódását, visszahúzódását. Másrészt,  a hozzátartozó hűtőbetétnek köszönhetően hűsíti a császármetszés hegét.

 

Hogyan működik?!

 

A hasleszorító bugyin a császármetszés, a heg vonalában, kívülről található egy zseb, melybe a hozzátartozó hűtött jégzselé párnát tudod behelyezni, így hűthető a császármetszés utáni seb, elősegítve ezzel a könnyebb, gyorsabb, fájdalommentesebb gyógyulást, regenerálódást.

 

A bugyi előnye, hogy úgy tudod hűteni a sebet, hogy nem kell feküdnöd, mindkét kezedet szabadon használhatod, tehát miközben segíti a seb gyógyulását, addig Te nyugodtan végezheted a napi feladataidat, elláthatod kisbabádat. Keresd a Csinianya Webshop-ban!

 

Ajánló

Mire lesz szükségünk a szülés után?
Kérdések és válaszok a megújult Javító stiftről
Végezd naponta akár!